MONOCHROME PENTHOUSE

The clients, a well-known family from the Textile Industry, in Surat, desired a house for two generations and approached us with the top two floors of a luxurious apartment project along with the rights over the terrace too. The lower floor with the formal living, dining and kitchen, was developed for the masters of the house, and the upper floor with the multipurpose lounge and study room, was developed for the two sons, and their family. A pantry, lounge and spa has been developed in the terrace for the warm family to entertain their guests. The design brief focused on creating a timeless, sober and functional house.

Project Specifics

Client: Mrs Pratibha Agarwal

Site Location:  11th floor, Spring Valley Apartment, Vasant Vihar Society, New City Light, Surat

Plot Size:  -

Construction Area:  5,600 sq ft / 520 sq m

Year of Completion:  2018

Services: Interior Design, Civil Renovation, Integration of Services, Artworks

Team: EssTeam, Oblique

© EssTeam Design Services LLP. All Rights Reserved. credits

Surat • Ahmedabad • Hyderabad |  HQ: +91 261 2729127  |  office.essteam@gmail.com 

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube