TAHUKO

The clients desired to have exposed concrete as a crucial material in their palette; so we designed the farmhouse in an L- shaped plan keeping in mind the climatically comfortable environment necessary for the same. But due to unavoidable circumstances in the market, the project got cancelled. Later after 3 years they wanted to take it up again, so we revisited the site, however as we had evolved and learnt a lot in terms of designing over the past 3 years, we kept the plinth as it is but designed something completely different and fresh!

Project Specifics

Client: Mr Amit Gajjar

Site Location:  V.K. Farms, Near Gavier Lake, Surat, Gujarat

Plot Size:  7,260 sq yards / 6,070 sq m

Construction Area:  1700 sq ft / 160 sq m (carpet area)

Year of Completion:  2011

Services:  Architecture, Interior Design, MEP Integration, Landscape

Team: Snehal Shah, Jigar Dalal, Sunil Gehani